|
Primer aniversari de l'associació de restauradors de St. Martí
Creació pròpia de Cal Menescal - Castell de St. Martí |
|
Carta del Sopar |
|
Aperitius de Benvinguda
... A la sort de Déu! |
|
Entrants: |
|
Pernil - Butifarra negra i blanca de Cal Xullat - Maduixetes amb Parmesá |
|
1er. Plat: Coca de mil fulles amb llagostins i bacallà a la crema de cinzano |
|
2on.Plat:
Secreto de vadella a l'oporto amb bolets |
|
Postre:
Pastisseria Pardo: Goldding
Pastisseria Xarel.lo: Copa de maduixa amb vavaroise de vainilla i festuc |
|
Degustació de Caves i Vins,
Cellers: Vallformosa - Ferret Mateu
La Xarmada - Cuscó Berga - Castellroig -
Oriol Rossell - Audal Massana Anoia
Canals & Casanovas - Masachs - Covides - Mascaró - Can Ráfols dels Caus
Fomento Agrícola - Pastisseria Pardo - Pastisseria Xarel.lo |
|
David Gavarrón - Josep Mª. Ribé - Joan Morell
- Cal Menescal - Josep Esteve - Remei Recolons |
|
|
|
Copyright© 2025 - Amadeu Olivella -
http://www.aolivella.cat
|