Sant Martí Sarroca - 3 Pàgines - 140 Fotos
Primer Aniversari de l'Associació de Restauradors de St. Martí
Castell i Esglèsia de Sta. Maria - març de 2006
Sarroca_001.jpg
Sarroca_002.jpg
Sarroca_003.jpg
Sarroca_004.jpg
Sarroca_005.jpg
Sarroca_006.jpg
Sarroca_007.jpg
Sarroca_008.jpg
Sarroca_009.jpg
Sarroca_010.jpg
Sarroca_011.jpg
Sarroca_012.jpg
Sarroca_013.jpg
Sarroca_014.jpg
Sarroca_015.jpg
Sarroca_016.jpg
Sarroca_017.jpg
Sarroca_018.jpg
Sarroca_019.jpg
Sarroca_020.jpg
Sarroca_021.jpg
Sarroca_022.jpg
Sarroca_023.jpg
Sarroca_024.jpg
Sarroca_025.jpg
Sarroca_026.jpg
Sarroca_027.jpg
Sarroca_028.jpg
Sarroca_029.jpg
Sarroca_030.jpg
Sarroca_031.jpg
Sarroca_032.jpg
Sarroca_033.jpg
Sarroca_034.jpg
Sarroca_035.jpg
Sarroca_036.jpg
Sarroca_037.jpg
Sarroca_038.jpg
Sarroca_039.jpg
Sarroca_040.jpg
Sarroca_041.jpg
Sarroca_042.jpg
Sarroca_043.jpg
Sarroca_044.jpg
Sarroca_045.jpg
Sarroca_046.jpg
Sarroca_047.jpg
Sarroca_048.jpg
Sarroca_049.jpg
Sarroca_050.jpg
[< Previous] [Next >]
of 3

 

Primer aniversari de l'associació de restauradors de St. Martí

Creació pròpia de Cal Menescal - Castell de St. Martí

Carta del Sopar
Aperitius de Benvinguda ... A la sort de Déu!
Entrants: 
Pernil - Butifarra negra i blanca de Cal Xullat - Maduixetes amb Parmesá
1er. Plat: Coca de mil fulles amb llagostins i bacallà a la crema de cinzano
2on.Plat: Secreto de vadella a l'oporto amb bolets
Postre: Pastisseria Pardo: Goldding

Pastisseria Xarel.lo: Copa de maduixa amb vavaroise de vainilla i festuc

Degustació de Caves i Vins, Cellers: Vallformosa - Ferret Mateu

La Xarmada - Cuscó Berga - Castellroig - Oriol Rossell - Audal Massana Anoia

 Canals & Casanovas - Masachs - Covides - Mascaró - Can Ráfols dels Caus

Fomento Agrícola - Pastisseria Pardo - Pastisseria Xarel.lo

David Gavarrón - Josep Mª. Ribé - Joan Morell - Cal Menescal - Josep Esteve - Remei Recolons 

 

Copyright© 2025 - Amadeu Olivella - http://www.aolivella.cat